вход | регистрация | информация | контакти
EN
информация

НАЧИН НА ДОСТАВКА

 

Доставката на поръчаните стоки се извършва с куриерска фирма „Спиди“ до адрес, посочен от клиента.

 

В случай, че желаете да получите поръчката си лично от нашия магазин, намиращ се в гр. Пловдив, ул. „Нестор Абаджиев“ 43-А, молим да отбележете това в полето за забележки при финализирането на поръчката Ви.

 

СРОК НА ДОСТАВКА


Срокът на доставка е два работни дни за поръчки, приети преди 14:00 часа. Поръчки, приети след 14:00 часа, се обработват на следващия работен ден.

 

При плащане чрез банков превод, срокът започва да тече в момента на получаване на плащането.

 

ЦЕНА НА ДОСТАВКАТА


Цената на доставката зависи от теглото и обема на поръчаните стоки и е индивидуално определена. Стойността на куриерската услуга e написана под стойността на поръчката Ви при нейното финализиране.

 

В случай, че желаете да получите лично поръчката си от нашия магазин, не дължите сумата за доставка.

 

 

ЗАПЛАЩАНЕ НА ДОСТАВКАТА


Доставката се заплаща заедно със сумата на поръчката.

 

Ако сте избрали опция „Наложен платеж“, стойността на доставката ще бъде включена в него.

 

Ако заплащате поръчката си чрез „Паричен превод“, трябва с него да преведете и сумата за доставка, а при получаване на пратката няма да дължите нищо на куриера.

 

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА


В случай, че желаете да върнете закупената от Вас стока, можете да го направите в срок от 14 дни, като куриерската услуга е за сметка на клиента.

APCATIAppleBenQBrotherChikonyCompaqDatalogicDellEatonEizoFujitsuHPHpIBMJabraKYOCERAKonica MinoltaLC-PowerLGLenovoLogitechMetrologicMicrosoftMixMotorolaNECNeovoPhilipsSamsoniteSamsungSymbolTriumph AdlerViewSonicWINCOMMXeroxiRobotnVidia