вход | регистрация | информация | контакти
EN
информация

Добре дошли в онлайн магазина на Изотсервиз Пловдив ЕООД!

 

Нашата фирма е в сферата на компютърните технологии от 2000 г. и благодарение на дългите ни години опит с IT техника и голямото разнообразие от доказани марки, които продаваме, предлагаме на клиентите ни качествени решения за нуждите им както у дома, така и в офиса.

 

Техниката, която предлагаме е свалена от корпоративни лизинги на световни компании в чужбина. Всички продукти предварително преминават множество тестове, за да Ви предложим най-високото качество на българския пазар. С помощта на нашите надеждни специалисти, гарантираме качеството не само на продуктите ни, но и на своевременно и компетентно обслужване.

 

От 2010 г. сме лицензирани партньори на Microsoft® и предлагаме възможност за закупуване на легална операционна система към компютрите и лаптопите, които продаваме.

 

Контакти:

гр. Пловдив, ул. "Нестор Абаджиев" №43-А.

Телефон: +359 32 638 094

E-mail: sales@izotservice.com

 

Работно време:

понеделник - петък 9:00 - 18:00

събота и неделя - почивни дни

APCATIAppleBenQBrotherChikonyCompaqDatalogicDellEatonEizoFujitsuHPHpIBMIntelJabraKYOCERAKonica MinoltaLC-PowerLGLenovoLogitechMetrologicMicrosoftMixMotorolaNECNeovoNoNamePhilipsSamsoniteSamsungSymbolTriumph AdlerViewSonicWINCOMMXeroxiRobotnVidia